Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

مهمترین عضلات در مبارزه

important-muscles-in-fight

 

از عوامل مهم در مبارزات بوکس ، قدرت عضلات می باشد. این نکته بسیار اهمیت دارد که وقتی شما ضربه ای میزنید باید عضلات قوی ای داشته باشید تا قدرت ضربه تان باعث از پا درآمدن حریف شود. پس حالا سوالی که پیش می آید این است که کدام عضلات در یک مبارزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد تا با قوی کردن این عضلات کار خودمان را آسان تر کنیم و سریعتر پیشرفت کنیم . قوی شدن عضلات را میتوانیم از تمرین هایی که یک بوکسور انجام می دهد و همچنین عضلاتی که هنگام مبارزه درگیر هستند متوجه شویم. به طور مثال اگر یک حرکت تمرینی برای بازو را در اینترنت مشاهده میکنید و میخواهید بدانید که این تمرین برای کدام قسمت از بازو می باشد و کدام عضلات درگیر هستند فقط کافی است وزنه را بردارید و چندبار حرکت را تکرار کنید ، مشاهده میکنید که عضله مربوطه شروع به درد گرفتن می کند. در بوکس نیز دقیقا به همین شکل است. اگر به باشگاه بوکس می روید بعد از باشگاه عضلاتی که شروع به درد گرفتن می کنند دقیقا همان عضلاتی هستند که به شدت درگیر می شوند و شما در واقع با تمرینات بوکس در حال قوی کردن آن عضلات هستید.

لیستی از این عضلات برای شما آماده کرده ایم :

 

important-muscles-for-fighting

 

۱- پاها ( قدرت ) : حتی در ورزشهایی مثل بوکس که از پا استفاده نمی شود نیز عضلات پا از کلیدی ترین عضلات به حساب می آیند. توانایی جابجایی سریع و آسان در هنگام مبارزه و همچنین قدرت گرفتن ضربات دست از پا خود عواملی هستند که اهمیت این عضلات را نشان می دهند. پس باید به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که تمام قدرت ضربه از زمین می آید پس باید این قدرت به پا منتقل شود و بعد به دست ها. پس با داشتن پاهای قوی شما میتوانید این تبادل قدرت را به راحتی انجام دهید. قوی بودن پا به این معنا نیست که مانند ورزشکاران رشته بدنسازی شما با وزنه های سنگین تمرین کنید. البته که کار با وزنه نیز لازم است اما در بوکس قدرت پاهای شما در واقع همان افزایش سرعت انفجاری پاها است که باعث میشود شما ضربات سریعتری بزنید پس باید عضلات پای شما قدرت کافی برای این جابجایی را داشته باشند.

 

۲- ران ( تعادل ) : در واقع تکیه گاه پایین تنه عضلات ران هستند که تعادل اصلی یک مبارز را به طور کامل حفظ می کنند. حفظ تعادل یک مبارز خود از نکات مهمی است که باید به آن توجه داشت. زاویه دو ران نسبت به یکدیگر خود عامل تعادل است که اگر این زاویه بیشتر یا کمتر از حد معمول باشد حفظ تعادل کار سختی است پس در حالت گارد بهترین حالت حفظ تعادل است . تقویت عضلات ران باعث می شود تعادل بدن بهتر انجام شود. به طور مثال در هنگام ضربه زدن ، تمام وزن بدن بر روی یک پا قرار می گیرد و باید عضلات ران قوی داشت تا تمام وزن بدن را بر روی یک پا متعادل نگهداشت.

 

۳- شکم ( دفاع ) : عضلات شکم ، زیر شکم و آبگاه در واقع برای دفاع در مقابل حریف بسیار مهم هستند. اگر این عضلات قوی نباشند در اثر ضربات حریف دچار آسیب جدی دستگاه های شکم مثل کلیه ، معده ، طحال و … می شوید. پس به هیچ وجه از قوی کردن این عضلات چشم پوشی نکنید. برای شکم تمرینات بسیار متنوعی وجود دارد. سعی کنید که تمرینات شکم شما همیشه متنوع باشد. عضلات پایین ، وسط و بالای شکم جداگانه هستند و همچنین تمرینات پهلو را از یاد نبرید. برای هر کدام تمرینات جداگانه ای وجود دارد که دقیقا آن عضلات را درگیر میکند و باعث سفت شدن آن عضلات میشود . بسیاری از بوکسورها عضلات آبگاه و عضلات پهلو قوی ای ندارند و این خود نقطه ضعف بزرگی محسوب میشود .

 

عضلات درگیر در بوکس

۴- پشت ( ریکاوری ضربه ) : در واقع عضلات پشت از کمر گرفته تا شانه ها شاید اصلا به چشم نیایند و فکر کنید که به هیچ وجه در مبارزات کارایی ندارند اما این عضلات به دلیل انقباض و انبساطی که پیش می آید کمک می کنند به عضلات دست و سایر عضلات جلوی بدن پس این عضلات نیز از اهمیت خاصی برخوردار هستند. به طور مثال خیلی از مبارزها فقط کیسه کار می کنند و عضلات بازوی خود را تقویت می کنند و هیچ وقت بر روی عضلات پشت شانه کار نمی کنند که این یکی از عوامل پیشرفت نکردن قدرت و سرعت ضربات دست است.

 

۵- شانه ها ( استقامت بازو ) : مهمترین عضلات برای استقامت مشت های شما عضلات شانه هستند. شانه ها ایجاد کننده قدرت و استقامت در ضربات مشت هستند اما به نظر من تاثیر این عضلات بر روی استقامت بیشتر است. اکثر مواقعی که بوکسور در هنگام مبارزه دست هایش خسته می شوند و فقط دست را برای دفاع جلوی صورت خود می گیرد و دیگر نمی تواند مشت بزند به دلیل ضعف در عضلات شانه است که با تقویت عضلات شانه میتواند این مشکل را برطرف سازد. در ابتدای شروع به یادگیری بوکس بعد از تمرین زیاد متوجه میشوید که دیگر قادر به تحمل وزن دست خود نیز نمی باشید و کم کم با قوی کردن عضلات شانه میتوانید مدت زمان بیشتری کیسه بزنید ، بیشتر مبارزه کنید و از مبارزه خود لذت بیشتری ببرید.

 

عضلات مهم در بوکس

۶- بازو ( سرعت ) : مهمترین عامل در سرعت مشت بازوها هستند. افرادی که ورزشهای مبارزه ای مثل بوکس کار می کنند بر خلاف بدنسازها وزنه های سبک ولی با سرعت میزنند تا با تقویت عضلات بازوی خودشون سرعت ضرباتشون رو به شکل چشمگیری بالا ببرند. به این نکته توجه داشته باشید که بازوهای بزرگ مانع از سریع مشت زدن می شوند پس باید تعادلی بین قدرت و سرعت حفظ شود پس به همین دلیل نباید به فکر بازوهای بزرگ و پرحجم باشید زیرا سرعت شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. اکثر بوکسورها دارای بازوهای متوسط هستند اما بازوهای بسیار قوی برای مشت زدن. هر چقدر که وزنه سنگین تر باشد باعث افزایش حجم می شود. پس اگر شما وزنه را کمتر کنید و تعداد بیشتری بزنید باعث افزایش استقامت و سرعت دست شما می شود و از افزایش حجم بازو نیز جلوگیری می کند. راهکار بسیار ساده برای افزایش قدرت عضلات بازو شنا سوئدی ، بارفیکس و مشت زدن با دمبل های سبک می باشد که حتی بوکسورهای فوق حرفه ای نیز روزانه این تمرینات به ظاهر ساده را انجام می دهند و خوبی این تمرین ها این است که نیاز به هیچ وسیله یا مکان مشخصی ندارد و حتی در منزل نیز می توانید این تمرینات را انجام دهید.

 

۷- قفسه سینه ( مرکز بدن ) : در واقع این عضله هم از لحاظ ضربه خوردن و آسیب پذیر بودن مهم است و هم از لحاظ انتقال قدرت به دست ها پس پیشنهاد میکنیم آن را جدی بگیرید و تمرینات مربوط به این عضلات را نیز انجام دهید.  .

 

۸- عضلات کوچک : گردن عضو بسیار آسیب پذیری است و ممکن است با تقویت نکردن اون خسارات جدی ببینید پس تقویتش کنید. همچنین سایر عضلاتتون رو با حرکات کششی گرم کنید ، بکشید تا خون در آنها جریان پیدا کند و حتی به میزان بسیار کم تقویت شوند تا نه تنها باعث پیشرفت بسیار سریع شما شوند بلکه از آسیب دیدن اون قسمت از بدن نیز جلوگیری کنند.

 

نظری ندارید ؟ با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین ضربات ترکیبی بوکس

بهترین ضربات ترکیبی بوکس

چگونه یک فایتر عالی شویم

چگونه یک فایتر عالی شویم

وسایل باشگاه بوکس

وسایل باشگاه بوکس

بوکس حرفه ای

بوکس حرفه ای

آموزش بوکس

آموزش بوکس

کمربند های تکواندو

کمربند های تکواندو

چگونه بدن بوکسوری بسازیم

چگونه بدن بوکسوری بسازیم

تمرینات بوکس

تمرینات بوکس

فرق بوکس و کیک بوکس

فرق بوکس و کیک بوکس

افزایش قدرت مشت با دمبل

افزایش قدرت مشت با دمبل

آموزش بوکس دوبله فارسی

آموزش بوکس دوبله فارسی

آموزش بوکس فارسی

آموزش بوکس فارسی

آموزش بوکس در خانه

آموزش بوکس در خانه

تور والیبال

ارتفاع تور والیبال

کیک بوکس بهتره یا بوکس

کیک بوکس بهتره یا بوکس

کیک بوکس چیست

کیک بوکس چیست