Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

شروع کاراته : چگونه کاراته را شروع کنیم

شروع کاراته

همیشه شروع یک ورزش از سخت ترین مراحل کار است. شناخت ورزش در شروع آن بسیار اهمیت دارد. از مزایا و معایب یک ورزش مثل کاراته حتما باید آگاه باشیم تا مقایسه کنیم که آیا به این ورزش علاقه داریم یا خیر . چون بسیار دیده شده که افراد ورزشی را شروع میکنند اما بعد از مدتی مثلا چند هفته دیگه ورزش مورد نظر رو پیگیری نمی کنند و این به خاطر اطلاع بسیار کم از آن ورزش است. برای شروع کاراته شما باید اطلاعات کلی نسبت به این ورزش داشته باشید تا شنیده هاتون از دیگران تکمیل بشه و کاملا گنگ وارد این ورزش نشوید.

 

سبک های کاراته اصولا به دو قسمت کنترلی و غیر کنترلی تقسیم میشود :

 

کاراته کنترلی : به سبک هایی از کاراته گفته میشه که در اونها ضربه های دست و پا به صورت و بدن حریف به طور کامل برخورد نمی کنه و در واقع تنها ضربه ها نشون داده میشه و اگر برخوردی وجود داشته باشه بسیار سطحی و کاملا قابل کنترل است و اگر در این رشته ها ضربه ای محکم به حریف وارد کنید باعث اخطار گرفتن شما میشه .

 

کاراته غیر کنترلی : به سبک هایی از کاراته گفته میشه که در اونها ضربه ها با نهایت قدرت به حریف برخورد میکنه و اصولا امتیاز گرفتن بر اساس پیروزی قدرت شما بر حریف است و باید حریف knock out شود. از جمله معروف ترین این سبک ها ، سبک کیوکوشین کاراته است . در این سبک که اصولا ضربات نزدیک به بدن حریف وارد میشود قدرت بدنی و تحمل ضربات حریف بسیار اهمیت دارد.

 

ورزش کاراته را نیز میتوان به دو قسمت تقسیم کرد :

۱- کاتا : قسمت نمایشی ورزش کاراته است که شما در هر کمربند باید یکی از کاتاهای مربوطه رو یاد بگیرید تا بعد از رسیدن به سطح کمربند بعدی و با تشخیص مربی ، باید کاتا اون کمربند رو نیز به درستی اجرا کنید . در مسابقات نیز بخش کاتا اهمیت بسیاری دارد که کاتا انفرادی و کاتا تیمی هر کدام مسابقات جداگانه ای دارند که در مسابقات جهانی این مسابقات بسیار جذاب و دیدنی هستند.

۲- کمیته : کمیته یا همان مبارزه قسمت دیگری از ورزش کاراته است که همانطور که اشاره شد بر اساس سبک شما ضربات و نحوه برخورد ضربات متفاوت است و هر سبک در کاراته قوانین خاص خود و ضربات مربوط به خودش رو داره که باید دقیقا بر اساس قوانین همان سبک اجرا شود.

 

چند نکته نیز برای شروع ورزش کاراته بسیار اهمیت دارد :

۱- انتخاب مربی خوب : یکی از مهمترین عوامل در یادگیری بهتر کاراته ، یک مربی کاربلد می باشد. یک مربی که به تمام زوایای کاراته آشنا باشد و بتواند دانش خود را به خوبی انتقال دهد.

۲- انتخاب باشگاه مناسب : باشگاهی مناسب است که تهویه خوبی داشته باشد ، امکانات اولیه ای که کاراته نیاز دارد را به طور کامل داشته باشد. نسبت به تعداد اعضای باشگاه ، فضای کافی را داشته باشد و بسیار کوچک نباشد . همچنین از مربی های خوبی برخوردار باشد.

۳- احترام : احترام به مربی و سایر افراد باشگاه بسیار اهمیت دارد. هنرهای رزمی در اصل برای ارتقاء ارزش های انسانی بوجود آمدند نه برای تشویق به خشونت . پس حتما توجه داشته باشید که قوانین کاراته ، نحوه احترام گذاشتن به مربی ، نحوه خروج و ورود به کلاس و … رو به خوبی یاد بگیرید و حتما گوشه ذهنتون به خاطر بسپارید که اخلاقیات از همه چیز مهمتر هستند.

 

امیدوارم که این مقاله براتون مفید باشه ، اگر نظر و یا سوالی دارید در قسمت نظرات بپرسید خوشحال میشیم 🙂

3 پاسخ

  1. هرکس اگرواقعایک چیزرو بخوادوبرای به دست آوردنش تلاش کنه به اون میرسه من اون توجه رو که در کاراته لازم داشتم بهش رسیدم و حالا به کمک اون برای قهرمانی تلاش میکنم

  2. سلام برای شروع کاراته یا هر ورزش رزمی دیگه ای باید وزنمون چند باشه ؟
    کسی که هشتاد کیلو هست چه قدر باید وزن کم کنه تا ورزش رزمی رو شروع کنه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمرین بوکس در خانه بدون وسایل

تمرین بوکس در خانه بدون وسایل

بهترین شناگر دنیا

بهترین شناگر دنیا

بهترین سبک کاراته

بهترین سبک کاراته

مراحل گرفتن کمربند کاراته

مراحل گرفتن کمربند کاراته

راز قدرت مشت مایک تایسون

راز قدرت مشت مایک تایسون

پردرآمدترین ورزش های رزمی در ایران

پردرآمدترین ورزش های رزمی در ایران

خطرناک ترین سلاح نینجا

خطرناک ترین سلاح نینجا

حداقل قد برای والیبال

حداقل قد برای والیبال

خطرات ورزش موی تای

خطرات ورزش موی تای

بالاترین دان تکواندو در جهان

بالاترین دان تکواندو در جهان

قد بوکسورهای معروف

قد بوکسور های معروف

تاثیر کاراته بر روی قد

تاثیر کاراته بر روی قد

قد مناسب برای ورزش بوکس

قد مناسب برای ورزش بوکس

قوی ترین حریف مایک تایسون

قوی ترین حریف مایک تایسون

بهترین ضربات ترکیبی بوکس

بهترین ضربات ترکیبی بوکس

چگونه یک فایتر عالی شویم

چگونه یک فایتر عالی شویم